Van Gogh notarissen & adviseurs bestaat in 2019 10 jaar.
Van Gogh notarissen & adviseurs bestaat in 2019 10 jaar.

Jubileum Van Gogh notarissen & adviseurs

Door: Janny Mathijssen Bedrijvig Nieuws

ST. WILLEBRORD - Van Gogh notarissen & adviseurs bestaat in 2019 tien jaar. De breed georiënteerde notarispraktijk viert het jubileum met klanten en medewerkers.

Twee vestigingen en evenzoveel notarissen heeft Van Gogh notarissen & adviseurs. Tien jaar geleden namen Monique Rombouts en Max Hoedeman samen het kantoor over. Vanuit de locaties Zundert en St. Willebrord bedienen ze de regio met hun advies en aktes. In het afgelopen decennium groeide het team uit tot 20 personen. Het kantoor viert het jubileum op verschillende manieren met haar klanten én introduceert een nieuwe website.

Flinke ontwikkeling
"Natuurlijk zijn we trots", zegt Max Hoedeman. "We hebben een mooie groei doorgemaakt en dat hebben we vooral te danken aan onze vele klanten. Van hen krijgen we het vertrouwen om een rol te spelen in en betrokken te zijn bij hun levensfasen. Dat is steeds weer heel bijzonder en maakt ons werk mooi en dynamisch. Het verveelt nooit."
Het specialisme van Max is erfrecht, Monique is sterk in het Frankrijk-notariaat. Ze vertelt: "Het is een van de takken die we de afgelopen jaren flink hebben ontwikkeld. Ik kan wel zeggen dat we in Nederland dé gespecialiseerde Frankrijknotaris zijn. Maar de basis is natuurlijk de algemene notarispraktijk, waaronder ook de agrarische sector valt."

Jubileumviering met klanten
Naast openheid en transparantie, is betrokkenheid een belangrijke kernwaarde van Van Gogh notarissen & adviseurs. "Daarom vieren we ons jubileum nadrukkelijk met onze klanten", vertelt Ad Kuijpers, naast directielid ook mediator en executeur. "Vanaf nu tien maanden lang, met nieuwsbrieven, tips, enkele lezingen, een event voor zakelijke relaties op 10 oktober en elke maand een mooie prijs voor particuliere klanten.


Website
'Tien' is ook een terugkerend thema op onze nieuwe website.
www.Vgogh.nl staat namelijk in het teken van tien belangrijke levensfasen en wat daarbij notarieel komt kijken. We hopen dat onze klanten ook daarmee hun voordeel kunnen doen."



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief