Traditioneel mag het kampvuur uiteraard niet ontbreken.
Traditioneel mag het kampvuur uiteraard niet ontbreken. Foto: M Buijs

Handbalseizoen afgesloten met succesvol kamp

Sport en vereniging

RUCPHEN - Na een lang handbalseizoen met een binnen en buitencompetitie (in totaal ruim 150 wedstrijden, per team ruim 80 trainingen en diverse toernooien) was het competitieseizoen van handbalvereniging Orion afgelopen.

Na wat laatste verenigingsactiviteiten was het afgelopen weekend de beurt aan ons jaarlijkse handbalkamp om het handbalseizoen dan definitief af te sluiten. Met een deelname van precies 53 jeugdleden en een zonovergoten weekend, was het kamp wederom een succes te noemen. Als lid van een geheime organisatie moest de Orion-jeugd met de tijdmachine naar allerlei tijdvakken getransporteerd worden, om zo de gemene professor Chrono te kunnen verslaan en daarmee de wereld te redden. Namens de kamporganisatie allemaal bedankt voor de meer dan fijne samenwerking. We hebben samen een fantastisch weekend meegemaakt en de kinderen hebben onvergetelijk mooie herinneringen om de komende tijd te kunnen delen met hun familie, vrienden en klasgenootjes. De organisatie is moe, maar voldaan en hebben al weer zin in volgend jaar ...

Voor Orion is het dan nu toch echt vakantie; voorlopig zijn de trainingsavonden en de weekenden weer even vrij. In de zomerperiode is er tijd voor wat kluswerk in en rondom ons clubgebouw en wordt vanaf zaterdag 4 augustus (de eerste zaterdag van augustus) de Rucphense Fiets4daagse georganiseerd t/m woensdag 8 augustus. De trainingen starten weer in dezelfde week dat de basisscholen beginnen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief