KBO leden genieten van een zeer gezellige Seniorendag.
KBO leden genieten van een zeer gezellige Seniorendag. Foto: Theo Hagedoorn KBO Rucphen

KBO Rucphen viert Nationale Seniorendag

Sport en vereniging

RUCPHEN - Zondag 6 oktober jl. vierde KBO Rucphen de Nationale Seniorendag in zaal ’t Trefpunt in Rucphen. Een honderdtal senioren genoten van een zeer geslaagde en heel gezellige middag.

De senioren werden welkom geheten door onze voorzitter, waarna er een overheerlijke lunch werd aangeboden. De gehele middag werden de senioren vermaakt door de “Dutch Show Company”, met hun geweldig optreden van allerlei typetjes en humor, waarbij onze senioren volop werden betrokken. Muziek in de vorm van bekende liedjes werden ook ten gehore gebracht, waarbij de senioren uitbundig meezongen en meedeinden. Ook werd er aangesloten aan een lange polonaise door de zaal. Sommige senioren konden het niet nalaten om even een dansje te maken. Tijdens deze middag werd er ook extra aandacht geschonken aan het 70 jarig bruidspaar, de heer en mevrouw Naenen, die door de zaal met “een lang zullen ze leven” werd toegezongen en een attentie uitgereikt kreeg in de vorm van een waardebon namens de KBO Rucphen. Voor een dertigtal nieuwe leden, die afgelopen seizoen zijn toegetreden tot de KBO Rucphen, werd er een speciaal welkom gehouden, waarbij deze nieuwe leden van de voorzitter een KBO draagtas mochten ontvangen. Voor het welslagen van deze zeer geslaagde middag, bedankt het bestuur van KBO Rucphen, de sponsoren voor hun geweldige bijdragen om deze zeer geslaagde middag voor onze senioren mogelijk te kunnen maken.

Voor het laatste kwartaal 2019 staan de volgende activiteiten nog op het programma, zijnde: 23 november Sinterklaasviering, 21 december
Kerstviering, welke vieringen zullen plaatsvinden in de sfeervolle aangeklede zaal van het “Trefpunt” in Rucphen. Tevens staat er op 7 december a.s. een Kerstreis naar Monschau in Duitsland gepland.

In het nieuwe jaar 2020 staat op 16 januari een bezoek aan de Seniorenbeurs op het programma. De uitnodigingen voor deze activiteiten zullen als bijlagen in het maandmagazine “Ons” toegevoegd worden.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief