De Knutselclub van Agora.
De Knutselclub van Agora. Foto: Agora

Knutselclub gaat weer van start

Sport en vereniging

RUCPHEN - Ben jij een ‘mega-crea-bea’ en krijg jij geen genoeg van knutselen? Bij Agora Rucphen kun je meedoen aan de tweewekelijkse kinderknutselclub! Deze start aanstaande woensdagmiddag 23 oktober en is van half 2 tot 3 uur.

Met een groepje ga je zelf creatief aan de slag met verschillende materialen, zoals papier, verf, inkt, verpakkings- en afvalmateriaal. En werken met technieken zoals plakken, knippen, verven, etc. Ieder maakt op zijn/haar eigen speciale wijze zijn/haar eigen kunstwerkje. We werken wel met voorbeelden, maar de kinderen worden gestimuleerd om hun eigen creativiteit te ontdekken en te ontplooien.

Meld je aan

Heb je zin om mee te knutselen? Opgeven kan via agoog@agorarucphen.nl. De Kinderknutselclub is van half 2 tot 3 uur. Kinderen van 6 jaar en ouder mogen mee doen. Kinderen van 6 en 7 jaar hebben begeleiding nodig van een volwassenen. Participatie van ouders en/of hun begeleiders is gewenst. We komen helpende handen te kort.

We benadrukken dat plezier in eigen creatie en denken voorop staat. Het is geen verkapte opvang, het is een creatieve club, waar je om de twee weken van harte welkom bent om creatief bezig te zijn. Van te voren je aanmelden is nodig, zodat we voldoende materiaal en vrijwilligers kunnen regelen.

De data van de knutselclub tot aan de kerstvakantie zijn: 23 oktober met thema herfst/Halloween, 6 november met thema St Maarten, 20 november met thema Sinterklaas, 4 december met thema Sinterklaas en 18 december met thema Kerst.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief