Logo internetbode.nl/rucphen

Ikwileentrafic.nl, de scherpste Renault Trafic deal van Nederland

  Bedrijvig Nieuws

Auto Indumij, de Renault dealer in West-Brabant en Zuid-Holland heeft speciaal voor haar zakelijke relaties een mooie actie ontwikkeld.


Pim Cuelenaere, accountmanager zakelijke markt en zijn collega Jeroen van den Broek leggen de actie uit: “Wanneer je nu een offerte aanvraagt op ikwileentrafic.nl krijg je tijdelijk gratis betimmering van de laadruimte óf 4 jaar onderhoud (tot 100.000 km) Onze Trafic deals zijn daarnaast toch al messcherp met een voordeel van maar liefst 25%. Ook inruil van de huidige bedrijfswagen is geen enkel probleem. Door onze schaalgrootte hebben wij een goede afzetmarkt voor mooie, gebruikte bedrijfswagens, vervolgt van Cuelenaere.

Een trafic voor iedereen De Renault Trafic is leverbaar in diverse varianten. Voor ieder bedrijf is er een oplossing mogelijk. Variërend tot een extra verlengde of extra verhoogde Trafic. Uiteraard voldoen alle motoren aan de strengste milieueisen, vertelt Pim. Daarnaast heeft Auto Indumij wegens de goede relatie met importeur Renault Nederland de hand kunnen leggen op een mooi aantal rijk gespecificeerde Trafic’s die snel beschikbaar zijn. Nu beslissen en over een week wegrijden met uw nieuwe Trafic is mogelijk!

Krachtige Twin Turbo dieselmotor De Trafic is onder meer leverbaar met de ENERGY dCi 125 Twin Turbo dieselmotor. Deze zuinige Renault diesel kenmerkt zich door een grote souplesse en een hoog koppel over een breed toerengebied. Daarnaast voldoet de Trafic met deze motor aan de meest strenge Euro6 norm op uitstootgebied.

Offerte? Ook een scherpe aanbieding ontvangen? Ga dan naar www.ikwileentrafic.nl en laat uw gegevens achter. Jeroen of Pim nemen contact met u op om uw wensen te bespreken en tot een passend voorstel te komen.

www.renault-indumij.nl - www.indumij.nl<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715202409&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/rucphen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief