Afbeelding

Lezing: 'De kunst van het vitaal ouder worden'

Door: Sandra Broosus Bedrijvig Nieuws

SINT WILLEBRORD - Donderdag 8 maart om 14.00 uur in De Lanteern te Sint Willebrord. Lezing: 'De kunst van het vitaal ouder worden'

Iedereen wil oud worden, niemand wil oud zijn.  Als je de keuze hebt om op een gezonde manier een vitaal leven te leiden dan is er pas echt sprake van "geleefde tijd".

Oud worden hoeft geen probleem te zijn en kan zonder noemenswaardige klachten of chronische problemen. Welke aspecten hebben we zelf in de hand? Hoe kunnen we controle uitoefenen op het proces?

Beweging is een must om vitaal te blijven.

Maar ook voeding en suppletie spelen een rol in ons preventieve programma. Veel problemen lijken aanleg maar niets is minder waar. Hoe verlaag je het risico op hart- en vaatziekten met 90%? Is dementie te voorkomen? En diabetes? Waarom ben ik zo vaak vermoeid?

Op deze en andere vragen krijgt je een duidelijk antwoord. Dus meld je aan als je weer grip op je gezondheid wilt hebben.

Door Brigitte Clercx

Als Orthomoleculair Voedings- en Suppletie Deskundige helpt Brigitte Clercx mensen een weg te vinden om zich gezonder en fitter te voelen. Een gezonde leefstijl en bewegen zijn daarbij de pijlers. Vitaminen en mineralen zijn nodig om alle processen in het lichaam goed te laten verlopen. Bij tekorten kunnen er allerlei klachten optreden.

Steeds meer mensen hebben last van vermoeidheid, diabetes, hart- en vaatziekten, gewrichtsklachten of depressies. Op steeds jongere leeftijd hebben mensen al meer dan 3 chronische aandoeningen en dat beperkt ze duidelijk in hun levenskwaliteit.

Als Orthomoleculair  Voedings- en Suppletie Deskundige kijkt Brigitte altijd naar wat aan de basis kan liggen van bepaalde klachten en van daaruit naar verbetering te werken.

METEN = WETEN

Via bloedonderzoek kan bijvoorbeeld gekeken worden welke tekorten er zijn of allergieën. 

Graag aanmelden vóór 6 maart a.s. via  bcspecialon@hotmail.com of 06-46623904.

Locatie: Gemeenschapshuis De Lanteern, Dorpsstraat 119, 4711 EG Sint Willebrord.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief