Frank Snijders (links) samen met Arjen Zwartbol op de afdeling wooninrichting. FOTO CORINE ROKS
Frank Snijders (links) samen met Arjen Zwartbol op de afdeling wooninrichting. FOTO CORINE ROKS Foto: Corine Roks

Advies en service bij Snijders in Sprundel

Door: Janny Mathijssen Bedrijvig Nieuws

SPRUNDEL - Snijders voor Verf & Wonen wordt nog altijd vooral geassocieerd met de verf- en behangspecialist uit Sprundel. En dat imago wil ondernemer Frank Snijders updaten. Want het adres aan de St. Janstraat 35 in Sprundel biedt veel meer dan alleen maar verf en behang. Voor een volledige woninginrichting, van de nieuwste vloeren tot de meest uiteenlopende raamdecoraties, kan men hier terecht. Een goed advies en een perfecte levering zijn enkele credits van het familiebedrijf.

DOOR CORINE ROKS

Om zich optimaal op de markt van woninginrichting te richten heeft Snijders zich aangesloten bij Voor Verf & Wonen. Regiomanager van dit platform, Arjen Zwartbol, over de winkel in Sprundel: "Snijders blinkt uit in advies en service met daarbij een ruim aanbod voor de complete woninginrichting."

Woondecoratie
"Vaak komen de mensen hier om verf, en wijs ik ze op de vele mogelijkheden die wij in huis hebben op het gebied van woondecoratie. Een veelgehoorde opmerking is dan: Oh, ik wist niet dat ik hiervoor bij jullie terecht kon", geeft ondernemer Frank Snijders als voorbeeld.
Want klanten weten dat ze voor goede verf in Sprundel moeten zijn. Een uitgebreid palet aan kleuren van gevestigde merken staat in de winkel opgesteld. "En we kunnen elke gewenste RAL kleur maken", vult Snijders aan. Tevens zo belangrijk is het uitgebreide aanbod in woondecoratie. Zo kan de klant kiezen uit honderden soorten raamdecoraties zoals jaloezieën, lamellen, plisse, duo- rolgordijnen, rolgordijnen en vouwgordijnen. Vanzelfsprekend aangevuld met een scala aan stoffen en kleuren voor gordijnen onderverdeeld in overgordijnen, vitrages en inbetweens. Zwartbol hierover: "Snijders werkt uitsluitend met gevestigde merken en onderscheidt zich door in te haken op de nieuwste ontwikkelingen in de branche van woninginrichting."

Levering
"Wij werken samen met drie gerenommeerde ateliers en hebben een vast adres voor de afdeling gordijnen. Belangrijk voor ons is een tevreden klant, daarom betaalt de klant pas na levering, als alles naar wens is opgeleverd. Dat geldt ook voor onze vloeren. Hier heeft de klant keuze uit tapijt, laminaat, vinylvloeren en het innovatieve PVC ", zo laat Snijders weten. Voor het leggen van de vloeren beschikt het bedrijf over vaklui, sommige met ruim veertig jaar ervaring.

Advies
Advies aan huis is een ontwikkeling waar Snijders graag gehoor aan geeft: "Bijvoorbeeld bij twijfel over bepaalde systemen. Vooraf maak ik een offerte waarbij de klant kan rekenen op een korting." Al vanaf 1953 is de zaak Snijders een begrip in Sprundel en Frank Snijders heeft heel wat trends voorbij zien komen. "Zie bijvoorbeeld het behang. Vroeger als muurbekleding, nu gebruikt als decoratiewand met slechts enkele banen." Klanten die het behangen niet in de vingers hebben kunnen bij Snijders een beroep doen op gespecialiseerde behangers. "Dit jaar loopt er een mooie aanbieding", vult hij aan. De ondernemer verwijst tevens naar het schilderspecialisme: "Ook voor het laten schilderen van de woning is de klant bij ons aan het juiste adres. Met vier meester-schilders leveren wij de hoogst mogelijke kwaliteit schilderwerk."

Gevel
Over enkele maanden ondergaat de gehele winkelgevel een volledige metamorfose. "Wegens de onduidelijkheid over de centrumplannen hebben we dit uitgesteld. Nu duidelijk is dat we de komende tien jaar op onze vaste stek blijven, pakken we de gevel aan met een nog betere uitstraling als resultaat", besluit Snijders.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief