Norbert en Diana Martens in hun modezaak Reload Fashion.
Norbert en Diana Martens in hun modezaak Reload Fashion. (Foto: Reload Fashion)

Reload, waar fashion en gezelligheid één worden

  Bedrijvig Nieuws

SINT WILLEBRORD - Wat doe je als je baan verdwijnt? Zelf iets beginnen! Dat laatste deed het ondernemersechtpaar Norbert en Diana Martens vijftien jaar geleden met de start van modezaak Reload Fashion in Sint Willebrord.


"Wij wilden de mode uit de Randstad naar hier halen", vertelt het tweetal. "Met totaal geen enkele ervaring maar met een grote dosis enthousiasme zijn we op zoek gegaan naar merken en een winkelpand. Nadat we de eerste merken hadden kunnen overtuigen van onze ideeën, volgde de rest vanzelf. We vonden een leuk pand en konden beginnen".

Verrassen
Vijftien jaar later zitten Norbert en Diana Martens nog steeds op dezelfde locatie met dezelfde passie. "We proberen onze klanten continu te blijven verrassen met nieuwigheidjes voor wat betreft merken en interieur, waardoor het altijd spannend blijft. We hebben in deze vijftien jaar heel veel leuke relaties op kunnen bouwen met onze klanten en merken en hopen dit nog lang te mogen doen. Ook willen wij iedereen langs deze weg bedanken voor de afgelopen jaren".

Passie
Niet alleen hun trouwe klantenkring is enthousiast over Reload Fashion, ook de leveranciers van de verschillende merken zijn vol lof. "Als ik denk aan Reload denk ik aan een stoere en gezellige winkel", vertelt Vivienne, leverancier van het merk Moost Wanted. "Energie en passie vormen hun drijfveer. Ik werk graag met ze samen". Dat laatste doet ook Immo, contactpersoon namens het merk A Fish Named Fred. "Een ijzersterke en oergezellige local fashion store zoals je ze in de Randstad helaas niet meer vindt", zegt hij over Reload.

BIJDRAGE ADDO SPRANGERS

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief