Afbeelding

Claudia Hopstaken over haar kapsalon ‘By Claud Hair Fashion’

Door: redactie Bedrijvig Nieuws

SINT WILLEBRORD – Op dinsdag 1 december opent By Claud Hair Fashion haar deuren aan de Dorpstraat in Sint Willebrord. Eigenaresse is allround topstyliste Claudia Hopstaken uit Wouw. Kapper Jan van de gelijknamige kapsalon heeft alle vertrouwen in deze jonge en enthousiaste onderneemster die vanaf deze week op deze vertrouwde plek de kapsalon runt.

DOOR CORINE ROKS

“Bij het zien van deze leegstaande kapsalon aan de Dorpsstraat was ik meteen heel enthousiast. Vooral de gezellige en huiselijke sfeer sprak mij aan, en daarmee is deze kapsalon onderscheidend van zijn concurrenten”, zo laat Claudia Hopstaken (19) weten.

“Mijn familie en vriend deelden dit enthousiasme. Toen Jan een koper had voor het pand heeft mij in contact gebracht met de nieuwe eigenaar. Deze stond open voor het verhuren van de kapsalon”.

Gediplomeerd haarstyliste

In 2019 heeft Claudia haar haar papieren ondernemersopleiding, praktijkopleider en barbier behaald. “Aan de Nederlandse Kappersakademie, niveau vier. Dit houdt in dat ik naast mijn praktijkdiploma haarstyliste ook alle diploma’s in huis heb om een eigen kapsalon te runnen”.

Toonaangevend

Een mooie baan werd haar aangeboden bij Salon Rob Peetoom, een van de meest toonaangevende kappers van dit moment, maar Claudia koos voor zelfstandig ondernemerschap. Het aanbod om deel van dit team te mogen zijn benadrukt des te meer haar kwaliteiten, iets dat kapper Jan bevestigt terwijl hij plaats neemt in de kappersstoel. “Ik heb alle vertrouwen in haar. Ze is jong, enthousiast en getalenteerd”. Jan Koevoets over zijn voormalige kapperszaak: “Op 15 september ben ik officieel gestopt, na 51,5 jaar vond ik het goed geweest. Ik ben uiterst positief over Claudia en ik hoop dat mijn klanten naar het vertrouwde adres blijven komen. Als ik zo mag inschatten dan is er zeker een klik tussen mijn klantenkring en deze jonge haarstyliste”.

Gevarieerd klantenbestand

Claudia is volgens haar vader een perfectionist, iets dat haar goed van pas komt in het kappersvak. Claudia over de mogelijkheden: “Mannen en vrouwen, jong en wat ouder, zijn welkom bij ‘By Claud Hair Fashion’. Voor knippen, kleuren en stylen tot permanenten en watergolven. En de heren kunnen hier eveneens terecht voor het knippen of trimmen van hun baard. Juist een gevarieerd klantenbestand vind ik gezellig, dat maakt het vak zo afwisselend”.

Zij vult aan: “De koffie en thee staan klaar. Ik werk in principe op afspraak maar in de rustige uurtjes kunnen klanten gewoon even binnenlopen. Uiteraard geldt dit laatste als de maatregelen rond corona versoepeld zijn”.

Openingskorting

De hele maand december ontvangen klanten een openingskorting van 10%. De kapsalon is op alle werkdagen, dus ook op maandag, en op de zaterdag geopend. Bezoek voor actuele prijzen en de openingstijden de website: www.byclaudhairfashion.nl.

By Claud Hair Fashion, Dorpsstraat 40A, 4711 NH Sint Willebrord, T: 06- 34445088, M: info@byclaudhairfashion.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief