Moord uit 2007 in Schijf op nieuwe Cold Case kalender
Foto: Politie.nl

Moord uit 2007 in Schijf op nieuwe Cold Case kalender

  Politie

SCHIJF - Wie weet meer over de moord op Sheikmoes Sindy in Schijf? De moord vond plaats in juli 2007. Deze onopgeloste zaak is opgenomen in de jaarlijkse Cold Case kalender van de politie. 


Al vier jaar op rij brengt de politie deze kalender uit, die bestaat uit de 52 weken van het jaar. Bij iedere week wordt één onopgeloste zaak behandeld. In de nieuwe Cold Case kalender van 2020 wordt ook aandacht gevraagd voor de moord op Sheikmoes Sindy.

Het levenloze lichaam van de 24-jarige man, afkomstig uit Tilburg, werd op 24 juli 2007 op de oprit van een woning aan de Nederheide in Schijf gevonden. Al snel is duidelijk dat hij door vuurwapengeweld om het leven is gekomen. In de onbewoonde woning trof de politie ook een hennepkwekerij aan. Bekend was dat Sheikmoes hennepkwekerijen leegroofde en daarbij vuurwapens gebruikte. Tijdens een groot onderzoek kwamen meerdere verdachten in beeld, maar nooit is helemaal duidelijk geworden wat er precies gebeurd is op 24 juli 2007 aan de Nederheide. Ook is niet bekend wie Sheikmoes Sindy heeft vermoord.

De politie roept iedereen die meer weet over de zaak op om zich te melden. Er is een beloning van 15.000 euro beschikbaar voor de gouden tip.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief