Vrouw in Rucphen aangehouden voor diefstal uit kledingcontainers

Vrouw in Rucphen aangehouden voor diefstal uit kledingcontainers

  Politie

RUCPHEN - Op de Kerkstraat in Rucphen heeft de politie zondagnacht een 36-jarige vrouw uit Oudenbosch op heterdaad aangehouden voor diefstal uit een kledingcontainer.


De politie kreeg om 03.30 uur de melding dat er een witte personenauto bij de kledingcontainer stond en een persoon met een witte zaklamp aan het schijnen was. Ter plaatse zagen agenten dat het voertuig helemaal volgeladen was met kleding, tassen en schoeisel. Terwijl de dienders bezig waren de auto te onderzoeken, zagen zij ineens een vrouw achter een van de containers vandaan komen. Zij vertelde dat dieven kleding uit de containers hadden gehaald en dat ze een deel op straat hadden achtergelaten. Zij had dit, zo vertelde ze, in haar auto gelegd om bij het Kringloopcentrum af te geven.

De agenten vonden dat maar een vreemd verhaal. Zij werd als verdachte aangehouden. In haar tas werd inbrekersgereedschap aangetroffen, onder meer een haak met een touw eraan, geschikt om kleding uit containers te hengelen, diverse schroevendraaiers, een multitool en een zaklamp. In haar portemonnee werden ook nog enkele gripzakjes met speedresten gevonden.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief