Foto: Politie.nl

Onopgeloste moord in Schijf deze week centraal op Cold Case kalender van politie

  Politie

SCHIJF - Wie weet meer over de moord op Sheikmoes Sindy in Schijf? De moord vond plaats in juli 2007. Deze onopgeloste zaak staat deze week centraal in de Cold Case kalender van de politie. 


Al vier jaar op rij brengt de politie deze kalender uit, die bestaat uit de 52 weken van het jaar. Bij iedere week wordt één onopgeloste zaak behandeld. In de nieuwe Cold Case kalender van 2020 wordt ook aandacht gevraagd voor de moord op Sheikmoes Sindy.

Vuurwapengeweld

Het levenloze lichaam van de 24-jarige man, afkomstig uit Tilburg, werd op 24 juli 2007 op de oprit van een woning aan de Nederheide in Schijf gevonden. Al snel is duidelijk dat hij door vuurwapengeweld om het leven is gekomen. In de onbewoonde woning trof de politie ook een hennepkwekerij aan. Bekend was dat Sheikmoes hennepkwekerijen leeg roofde en daarbij vuurwapens gebruikte. Tijdens een groot onderzoek kwamen meerdere verdachten in beeld, maar nooit is helemaal duidelijk geworden wat er precies gebeurd is op 24 juli 2007 aan de Nederheide. Ook is niet bekend wie Sheikmoes Sindy heeft vermoord.

Beloning

De politie roept iedereen die meer weet over de zaak op om zich te melden. Er is een beloning van 15.000 euro beschikbaar voor de gouden tip.

 



NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief