Logo internetbode.nl/rucphen

Wandelen bij Road Runners Rucphen

  Sport en Vereniging

RUCPHEN - Uitslagen van leden van Road Runners.

Halve Marathon Rome

Halve Marathon Rome zondag 12 maart, de Roma Ostia Halve Marathon is sinds 1974 uitgegroeid naar de meest populaire Halve van Italië. Aan de start ongeveer een 12.000 lopers waaronder ook onze Road Runners Amber en Arinka Bongertman. Amber gaat voor de uitslagen en Arinka had als doel de 21,1 km afstand als training te lopen voor de Hele Marathon te Rotterdam op 9 april. Om exact 09.10 uur klonk het startschot op de Palazzo dello Sport. Amber had een redelijke startpositie en kon op de juiste tempo startten, er stond een behoorlijke wind en ook het parcours was gevarieerd en met lichte hellingen. Amber hield zeer knap haar tempo en bereikte de finish op 'la Rotonda' in 1:30'57, een 'vette' PR en een fraai bronskleurige podiumplaats in de categorie Dames senioren. Arinka deed de halve in 1:43'18 Beiden Super gedaan Proficiat!

CPC-Loop

De CPC-Loop te Den Haag met Road Runner Wim Oonincx. Hij had voor zijn Halve Marathon debuut gekozen voor de CPC Loop. Op deze eerste zonnige voorjaarsdag, was het heerlijk vertoeven op het Malieveld en ook langs het parcours die liep van Den Haag naar de Pier en weer terug. Wim finishte na de snelle Kenianen die de Halve binnen het uur aflegden en beleefde samen met de andere 42.000 deelnemers een Top dag. Zijn eerste 10 km ging in 53'19 minuten, de finish bereikte hij in een knappe 1.53'34 minuten gelijk z'n eerste PR en een nieuwe uitdaging deze te gaan verbeteren. Gefeliciteerd. Zie voor meer foto's onze geheel vernieuwde Road Runners Rucphen Facebook pagina.

Start met Wandelen

Ben jij sportief en zou je graag wat meer willen bewegen, kom dan dinsdag 21 maart naar de infoavond "Start met Wandelen"! De wandelgroep is inmiddels is uitgegroeid naar ruim 50 leden. Wij wandelen tweemaal per week zo'n anderhalf uur. Waarbij het vertrekpunt steeds vanuit Gemeenschapshuis De Vaart, St. Martinusstraat 2c te Rucphen is. Alle leeftijden zijn welkom, geen prestaties, maar genieten van de natuur en een gezellig praatje. Dat betekend dus lekker samen bezig zijn en niet alleen.

De infoavond wordt gehouden in De Vaart, inloop vanaf 19.15 uur en aanvang 19.30 uur. Op deze avond krijgt u uitleg over hoe je kunt gaan starten met wandelen en wat er zo allemaal bij komt kijken. Graag even tevoren aanmelden via 0165-343131 of mail naar info@rrruccccphen.nl. Zo een keertje meewandelen? Dat kan natuurlijk ook loop dan voor 19.00 uur gewoon even binnen op dinsdag of donderdagavond.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432893767463-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/rucphen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief