Afbeelding

Eerste Rollerwedstrijd TC Zegge groot succes

Sport en vereniging

ZEGGE - Op 4 november hield TC Zegge samen met café-zaal Kerkzicht de eerste rollerwedstrijd ten gunste van Duchenne Heroes.

Overdag was de jeugd als eerste aan de beurt om op de rollerbank te rijden. Het was zwaar, maar de jeugd van de Zeg blijkt toch sterke benen te hebben. De eerste prijs bij jeugd van 10 t/m 12 werd behaald door Martijn van Dam, bij de jeugd van 13 t/m 15 was de eerste prijs voor Nick Monsieurs.

In de avond was de strijd voor de volwassenen, allen waren zeer gebrand om die felbegeerde wisselbeker te winnen. Drie ploegen en 8 enkelingen gingen de strijd aan wie als eerste de 500 meter haalde. Iedere deelnemer heeft op zowel de witte en rode fiets gereden om onderlinge verschillen uit te vlakken en zo tot een zo eerlijk resultaat te komen.

Er werd zeer hard gestreden door de heren, en ook de dames waren vertegenwoordigd. Tussendoor werd er ook een loterij gehouden met zeer mooie prijzen.

Nadat de jury alle uitslagen opgeteld hadden bleek dat team Hoeven nipt had gewonnen van Team de Pion waardoor zij er vandoor gingen met de wisselbeker. Bij de enkelingen was bij de dames Monique Gijzen de snelste, bij de heren de heer Uitdewilgen.

Het belangrijkste doel van de avond was geld ophalen voor Duchenne Heroes, we mochten Marco Jacobs een mooie cheque overhandigen met het bedrag van € 585,00.

We willen nogmaals alle sponsoren en deelnemers bedanken voor een zeer mooie avond en we hopen dat jullie volgend jaar weer aanwezig zullen zijn.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief