Zeer geslaagde comeback van de Turfloop in Schijf

Sport en vereniging

SCHIJF - Na vier jaar afwezig geweest te zijn op de hardloopkalender is afgelopen zaterdag tijdens de Schijfse kermis weer gelopen! Met 21 kinderen die meededen aan de Kermisloop en 140 deelnemers aan de 5 en 10 kilometer Turfloop is de organisatie zeer tevreden. De kinderen kregen na hun wedstrijd allemaal een kaartje voor een attractie op de kermis, een ijsje, een bakje vers fruit, een flesje water en een goodiebag voor hun knappe prestatie.

De 10 km werd een podium waar wij als organisatie supertrots op zijn, Melvin Franken op nummer 1 gevolgd door Ricardo Sint Nicolaas en Nick Jansen maakte het podium compleet. Toon Heeren moest genoegen nemen met een 4e plaats.

De 5 km werd gewonnen door Kees Lazeroms die zijn plaatsgenoot Mitchell van de Oudenaarden voor bleef.

De 10 km bij de vrouwen werd gewonnen door Marian Lauwerijssen gevolgd door José van der Linden en kort daar achter maakte Yvonne Boot het podium compleet.

De 5 km werd een thuisoverwinning voor Nienke van Overveld, deze jonge Schijfse is nu al een echte allrounder, die met verschillende sporten van alles wint.

We hebben als organisatie een mooi parcours uitgestippeld, die door een bosrijke omgeving en de kern van Schijf gaat. We willen iedereen bedanken die ons gesteund heeft. Ook dank aan de sponsors en alle vrijwilligers!

We bereiden ons al voor, want volgend jaar op 7 juli verwachten wij iedereen weer terug op het evenement in Schijf de Turfloop!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief