Afbeelding

Team Meulekwartier succesvol in Jeugdronde Roosendaal

Door: Janny Mathijssen Sport en vereniging

ZEGGE - Het team van ’t Meulekwartier uit Zegge heeft afgelopen week voor de vijfde keer op rij deelgenomen aan de Jeugdronde in Roosendaal. Deze jubleumeditie (35e Jeugdronde) was bijzonder succesvol voor dit team met fietsende jongens en meisjes uit Zegge.

In het eindklassement bij de jongens eindigde Nick Monsieurs op een keurige 2e plaats en Sven Monsieurs op de 8e plaats. Bij de meisjes eindigde Noortje Lambrechts op een 5e plaats in het eindklassement. Daarnaast hebben de jongens in het ploegenklassement ook de eindzege weten binnen te halen en werden daarom beloond met rood-wit-blauwe truien en gele petten. Ook bij de diverse onderdelen (snelheidsparcours, verkeersdoolhof, behendigheidsritten en de veldrit) werden zowel door de jongens als de meiden successen behaald en behoorlijk wat bekers en bloemen veroverd.


Succesvol jaar
Al met al een bijzonder succesvol jaar waarbij we ook onze dank uitspreken naar onze sponsoren die het voor ons mogelijk maakten deel te nemen aan dit schitterende evenement. Het team bestaande uit Guust Konings, Daan Timmerman, Nick Monsieurs, Luc Gijzen, Martijn van Dam, Sven Monsieurs, Gijs van Dijk, Tijn Hermans, Dylan van Kuijck, Frédérique de Rooij, Noortje Lambrechts en Marieke Vermeeren werd de gehele week begeleid door de ploegleidsters Wendy van Nispen en Eline Etman.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief