Orion springt lang een tegenstander de cirkel in voor een schotkans. FOTO B. VERBRAAK
Orion springt lang een tegenstander de cirkel in voor een schotkans. FOTO B. VERBRAAK Foto: B Verbraak

Voorbereiding oliebollenactie van start

Sport en vereniging

RUCPHEN - Ook dit jaar gaat Orion op carnavalszaterdag weer oliebollen verkopen !! Net zoals voorgaande jaren verkopen wij de oliebollen zowel bij de Plus in Rucphen als huis-aan-huis.

Vrijdagavond 7 februari organiseerde Orion haar eerste 'Got Talent'-show. Dat onze vereniging barst van het handbaltalent was ons al duidelijk, maar welke andere talenten onze leden bezitten wisten we nog niet. Op deze avond kregen alle leden die wilden (en durfden) een podium om hun zangtalent, danstalent, cabarettalent of ander talent te kunnen laten zien. Met dank aan de organisatie en onder de bezielende presentatie van Piet is het een geweldige avond geworden! Nog even nagenieten? Kijk eens op onze Youtube-Pagina www.youtube.com/hvorion

Competitieprogramma

Zondag 16 februari spelen nagenoeg alle teams een uitwedstrijd; om 10:00 uur spelen de E1 tegen Novitas, om 11:00 uur de D2 tegen Novitas, om 11:00 uur spelen de E2 tegen DeltaSport, om 11:00 uur spelen de E3 tegen UnitedBreda, om 13:10 uur spelen de HS tegen Dongen en om 13:15 uur spelen de F1 tegen Heerle. Alleen de GCJ spelen om 10:00 uur thuis tegen GHV.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief