Met de totempaal als achtergrond, staan de hoofdrolspelers van het kampweekend in beeld; stamhoofd super, Sjamaan Hiawatha, Louche Pete (de kok), Buffalo Buijs en de Helden van Orion.
Met de totempaal als achtergrond, staan de hoofdrolspelers van het kampweekend in beeld; stamhoofd super, Sjamaan Hiawatha, Louche Pete (de kok), Buffalo Buijs en de Helden van Orion. Foto: Martijn Buijs

Handbalkamp weer succesvol afgesloten

Sport en vereniging

RUCPHEN - Met ruim 50 deelnemers was de handbaljeugd ruim vertegenwoordigd op het jaarlijkse handbalkamp.

Met speurtochten, toernooivormen, spooktocht en een heuse stormbaan probeerden diverse teams voldoende punten bij elkaar te sprokkelen om te verwoeste totempaal te kunnen herstellen. Aan het einde van het kampweekend waren alle ouders getuigen van een spannende ontknoping. De (super)Helden van Orion brachten ons het laatste deel van de totempaal terug en behulp van een allesreddende spreuk werd het duistere portaal gesloten en daarmee het kampweekend gered!

Ondanks de tegenvallende weersomstandigheden heeft iedereen een supergaaf kampweekend gehad! Nog even nagenieten van dit handbalkamp? Kijk eens op onze youtubepagina.

Vakantie

Dan is voor nu toch eindelijke (handbal)vakantie aangebroken. Wij beginnen het volgende seizoen op dinsdagavond 25 augustus. Traditiegetrouw beginnen we deze eerste buitentraining voor onze F-jeugd met een MiniMaxiTraining. Hierbij worden de (groot)ouders uitgenodigd om een keer met hun zoon/dochter mee te trainen. Het belooft dan weer een gezellige boel te worden.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief