Genieten van mooie plekjes.
Genieten van mooie plekjes. Foto: Jan van den Broek

Start fietsfotozoektocht'Typisch Sprundel'

Sport en vereniging

SPRUNDEL - Bewegwijzerde fietsfotozoektocht “Typisch Sprundel”, editie 2020, gaat van start op woensdag 15 juli. De fietsroute, met een lengte van ongeveer 30 km, leidt deelnemers door het centrum en de omgeving van Sprundel door de blauwe pijlen van Fietsroute “Typisch Sprundel” te volgen.

Deelnemers kunnen, een deelnameset afhalen bij enkele Sprundelse ondernemers, herkenbaar aan een affiche en bij molen De Hoop Sprundel, door betaling van €3,00 per set. Vanaf 17 augustus kan dit ook in Dorpshuis De Trapkes, tijdens weekdagen van 10.00 uur tot 12.00 uur en ‘s middags van 13.00 tot 16.00 uur. Afhalen kan bij: van Beers Bloemen, van Meer Schoenen, Kwaliteitsslagerij Corné de Jong, Kaasboerderij Ossenblok, Carola, Total Jochems, Alexandra’s Knipperij en Verswinkel Dian van Trijp. Deze fotozoektocht, editie 2020, is zowel individueel als in gezins-, familie- of groepsverband zeer zeker de moeite waard.

Routebeschrijving
De deelnameset bestaat uit de routebeschrijving “Typisch Sprundel” (als extra hulp onderweg) en het antwoordformulier met daarop overzichtsfoto’s. De 30 foto’s moeten in de juiste volgorde waarin de fietsers ze tijdens de route vanaf startpunt Dorpshuis De Trapkes tegenkomen, genoteerd worden. Er kan tussen 15 juli en 18 december gestart worden.


Locatie foto's
Tip! Noteer de locatie van de foto’s op de bijgevoegde routebeschrijving, dan ontstaat de volgorde vanzelf. Mogelijk kan de groeiende natuur soms een ander beeld geven. De objecten op de foto’s zijn zichtbaar vanaf de openbare weg en liggen links of rechts aan de fietsroute. Er kan begonnen worden op gelijk welk punt van de bewegwijzerde route en er kan ook nog genoten worden van verrassende stopplaatsen. Om een rangschikking op te kunnen maken wordt een schiftingsvraag gesteld. Inleveren van de antwoordformulieren is mogelijk vanaf 17 augustus tot vrijdag 18 december in Dorpshuis De Trapkes. Prijswinnaars worden tijdens de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie op zondag 3 januari 2021, bekend gemaakt. Zij maken kans op een van de 3 prijzen met Sprundelse streekproducten ter waarde van €25,- die door de organisatie beschikbaar gesteld worden. Alle informatie is te vinden op www.beleefsprundel.nl/fietsfotozoektocht2020



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief