Een foto uit de oude doos: start 1000 meter tijdens de  clubkampioenschappen op de oude baan in 2007.
Een foto uit de oude doos: start 1000 meter tijdens de clubkampioenschappen op de oude baan in 2007. Foto: AVR'90

Jeugdtrainingen AVR'90 weer begonnen

Sport en vereniging

RUCPHEN - Op 24 augustus is het nieuwe schooljaar voor onze regio weer begonnen. Dat betekent dat de sportverenigingen hun trainingen ook weer hebben hervat. Helaas dreigde de storm van woensdag 26 augustus roet in het eten te gooien voor de jeugd van de atletiekvereniging AVR’90. Gelukkig ging de wind later op de dag liggen en waren de weergoden de kinderen in de avond beter gezind.

Zo kon AVR’90 direct na de schoolvakantie toch nog starten met de trainingen voor jeugd. De kinderen waren gelukkig goed opgeladen in de vakantie. Ze hadden weer zin om samen met elkaar te gaan trainen op de atletiekbaan. Het enthousiasme was erg groot. Het begin van hopelijk een sportief en leuk (school)jaar!
Sommige van onze jeugdleden hebben enthousiast aan vriendjes, vriendinnetjes of buren verteld wat ze zoal doen bij atletiek.
Hierdoor werd de nieuwsgierigheid bij deze kinderen ook aangewakkerd. We hebben de afgelopen twee weken al vriendjes en vriendinnetjes van onze jeugdleden mogen ontvangen.
Ze hebben gezellig een lesje meegetraind.

Kom meedoen
Ben jij ook zo benieuwd naar alles wat AVR’90 te bieden heeft? En ben jij ook zo benieuwd naar alle onderdelen die bij atletiek beoefend worden? Kom gerust een keer langs op onze vernieuwde atletiekbaan. De reacties van onze leden op onze nieuwe baan zijn erg positief. Onze nieuwe accommodatie brengt het ultieme atletiekgevoel over.

Training
Je bent altijd van harte welkom om vier proeflessen te volgen. We trainen elke woensdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur. Zien we je binnenkort?



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief