Bloeiende narcis
Bloeiende narcis (Foto: Jan Nuijten)

Fotograferen tijdens het gouden uur in de Heemtuin

  Sport en Vereniging

RUCPHEN - Evenals voorgaande jaren wil het bestuur van de Heemtuin Rucphen de heemtuin weer extra openstellen voor fotografieliefhebbers tijdens het gouden uur, waarin het licht het fraaist is om mooie, sfeervolle plaatjes te schieten.


We starten op donderdag 8 april vanaf 18.00 tot 20.00 uur. Andere data voor de avondopenstellingen zijn: dinsdag 20 april van 18.00 tot 20.00 uur; dinsdag 4 mei van 18.00 tot 20.00 uur; dinsdag 18 mei van 18.00 tot 20.00 uur.

De eerste ochtendopenstelling is op donderdag 15 april, vanaf 07.00 tot 09.00 uur. Andere data voor de ochtendopenstellingen zijn: donderdag 29 april vanaf 07.00 tot 09.00 uur; donderdag 13 mei vanaf 07.00 tot 09.00 uur. Bericht over verdere openstellingen volgt nog.

Aanmelden kan per email. Stuur een mail naar heemtuin@heemtuinrucphen om u aan te melden. Dit kan tot op het laatste moment. Het is belangrijk om tevoren te laten weten dat u komt en hoe laat u komt. Want als alle aangemelde personen aanwezig zijn, dan gaat de poort dicht.

We vragen u om u, zoals overal aan de RIVM-richtlijnen te houden. Dat wil zeggen. Geen groepsvorming en een onderlinge afstand van 1,5 meter in acht nemen. En thuisblijven wanneer u ziek bent. Er is gelegenheid om uw handen te ontsmetten.

De entree voor deze fotografie-openstellingen is de normale toegangsprijs. Komt u in de ochtend, dan mag u ook na 09.00 uur in de tuin blijven. U hoeft niet extra te betalen.

Bent u van plan om vaak te komen, dan is de aanschaf van een vriendenkaart te overwegen. Dan kunt u dan het hele jaar door de tuin bezoeken, door de week, op zondagen en tijdens de extra openstellingen.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
Vacatures

CE chauffeur

's Hertogenbosch

Diverse functies

West-Brabant

Technisch werkvoorbereider en een magazijnmedewerker

Oosterhout

Conciërge

Bergen op Zoom

Magazijnier Voltijds m/v

Baarle-Hertog België