Foto: Archief

Man botst onder invloed meermaals tegen politieauto

  112 Meldingen,112 Nieuws

STEENBERGEN - Een 55-jarige man uit Steenbergen is zaterdagnacht onder invloed van alcohol met zijn auto tot twee keer toe tegen een politiewagen reed.


De man werd omstreeks 4.00 uur aangehouden. Agenten hadden de man op de Westdam in een auto zien stappen en hielden hem in de gaten. Ze zagen dat hij probeerde om met het voertuig een parkeervak te verlaten, maar dat lukte niet goed. Toen ze hem een stopteken gaven om te controleren of hij onder invloed van alcohol was, kwam de man bijna tegen een boom tot stilstand.

Vervolgens reed de Steenbergenaar tegen de politieauto aan, die achter hem stond. De verdachte reed vervolgens weer vooruit weg richting de Kade. Een andere politie-eenheid die hem tegemoet kwam, gaf hem opnieuw een stopteken en probeerde met blauwe zwaailichten zijn aandacht te trekken, waarop de man stopte. Hij reed echter opnieuw achteruit en opnieuw tegen de politieauto aan die nog altijd achter hem reed.

Op het bureau moest de man meewerken aan een ademanalyse. Daaruit bleek dat hij veel te veel gedronken had (uitslag 905 ug/l). Het rijbewijs van de man werd daarop ingevorderd. 

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief