Foto: Rijnhout Media

Man (50) rijdt bewust tegen verkeersregelaar aan bij Kleine Tour Steenbergen

  112 Meldingen

STEENBERGEN - Een verkeersregelaar die werkzaam was tijdens de Kleine Tour in Steenbergen dit weekend heeft zaterdag aangifte gedaan, omdat hij mishandeld is door een automobilist. Hij liep hierbij licht letsel op. De 50-jarige automobilist uit Nieuw-Vossemeer is aangehouden.


De verkeersregelaar stond rond 11.45 uur bij de rotonde aan de Zeelandweg Oost. De man verwees een naderende automobilist om door te rijden naar de afrit de snelweg op. De bestuurder leek zich in eerste instantie te schikken in het verzoek, maar gaf even later aan dat hij op de rotonde zou wachten. Dit was geen mogelijkheid en de verkeersregelaar wilde de man uitleggen dat dit niet kon. Na een kort gesprek reed de automobilist tegen de benen van de verkeersregelaar aan. Hierna reed hij snel weg.

De verkeersregelaar is de automobilist vervolgens achterna gegaan om verhaal te halen. De man uit Nieuw-Vossemeer stapte hierop uit de auto en er ontstond een vechtpartij waarbij de verkeersregelaar licht gewond raakte. De politie kwam ter plaatse en nam een aangifte op. De 50-jarige man is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex, waar hij een verklaring mag afleggen. Ook zijn door agenten meerdere getuigen gehoord. De zaak wordt verder onderzocht.

Mura Kuijpers
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief