De auto raakte zwaar beschadigd.
De auto raakte zwaar beschadigd. (Foto: Venema Media)

Persoon ernstig gewond bij eenzijdig ongeval op Halsterseweg

  112 Meldingen

STEENBERGEN - Op de Halsterseweg in Steenbergen is zondagochtend vroeg een eenzijdig ongeval gebeurd. Hierbij is één persoon ernstig gewond geraakt. De Halsterseweg is nog afgesloten voor doorgaand verkeer. 


Het ongeval gebeurde rond 05.30 uur op de Halsterseweg ter hoogte van de kruising met het Waterhoefke. Twee ambulances, diverse brandweervoertuigen en de politie kwamen met spoed ter plaatse. Ook kwam er een traumahelikopter ter plekke. De brandweer had meer dan een uur nodig om het slachtoffer uit het zwaarbeschadigde voertuig te knippen. Vervolgens is de bestuurder met spoed, onder begeleiding van een arts uit de traumahelikopter, overgebracht naar het ziekenhuis.

Bij het ongeval is een lichtmast uit de grond gereden. Een aannemersbedrijf is ter plaatse gekomen om de stroomkabel veilig te stellen en de lichtmast in stukken te slijpen. Het is nog onduidelijk hoe het ongeval precies gebeurd is. Op de locatie van het ongeval hebben de afgelopen jaren al meerdere (ernstige) ongevallen plaatsgevonden.

Weg afgesloten
De politie en de gemeente hebben de Halsterseweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Tot hoelang de Halsterseweg afgesloten blijft is nog onduidelijk.
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief