Auto ramt kantoorpand aan Gibsonstraat en vliegt in brand
Een berger heeft het voertuig uit het pand getrokken.
Een berger heeft het voertuig uit het pand getrokken. (Foto: Venema Media)

Auto ramt kantoorpand aan Gibsonstraat en vliegt in brand

  112 Meldingen

STEENBERGEN - Een personenauto met buitenlands kenteken heeft vrijdagnacht een kantoorpand aan de Gibsonstraat in Steenbergen geramd. 


Rond 01.00 uur kwam er een melding binnen bij de brandweer van een brand in het kantoorpand. Al snel werd duidelijk dat er een auto met buitenlands kenteken achteruit het kantoorpand in was gereden. Het voertuig was daarna in brand gevlogen. 

De brandweer had het vuur snel onder controle. Zij konden voorkomen dat de brand oversloeg naar het gebouw. De auto is door een bergingsbedrijf uit het pand getrokken en vervolgens in beslag genomen. Stichting Salvage werd opgeroepen voor assistentie bij de afhandeling van de schade aan het pand.

Toen de hulpdiensten arriveerden waren er geen personen bij het voertuig. Over de bestuurder en/of inzittenden is niets bekend. De politie is dan ook een onderzoek gestart naar het incident en heeft ook camerabeelden veilig gesteld. Door de omstandigheden en de getuigenverklaringen kon de conclusie getrokken worden dat er sprake is geweest van opzet.


DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief