Auto crasht na dollemansrit over Molenweg: bestuurder gevlucht
De auto is uiteindelijk gecrasht.
De auto is uiteindelijk gecrasht. (Foto: Venema Media)

Auto crasht na dollemansrit over Molenweg: bestuurder gevlucht

  112 Meldingen

STEENBERGEN - Een auto is gisteravond gecrasht na een dollemansrit over de Molenweg in Steenbergen. Niemand raakte gewond. Wel was de ravage aan de omgeving en enkele geparkeerde auto's groot. Voor zover bekend heeft de bestuurder zich niet gemeld. 


De bestuurder van de Audi heeft meerdere afzetpalen en verkeersborden op de Molenweg uit de grond gereden. Vervolgens is hij met hoge snelheid over de rotonde gereden, waarna hij twee geparkeerde auto's heeft geramd. Eén van deze auto's is na de klap op een naastgelegen fietspad terecht gekomen. 

De brandweer, ambulance en diverse politievoertuigen zijn met spoed ter plaatse gekomen. De inzittenden van het voertuigen zijn volgens ooggetuigen gevlucht. De bijrijder is even later teruggekomen naar de plaats van het ongeval. Voor zover bekend heeft de bestuurder zich niet gemeld. Daarom is de politie een onderzoek gestart naar het ongeval. 

Een nabij geparkeerde bestelbus zat volledig onder de vloeistoffen van de gecrashte Audi. De gemeente heeft een zogenaamde zoab-cleaner laten komen om het wegdek te reinigen. Vanwege het ongeval was een groot gedeelte van de Molenweg enkele uren afgesloten voor doorgaand verkeer. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief