Afbeelding

Zwaar slechthorend?

Bedrijvig Nieuws

ZEVENBERGEN - Slechthorendheid kan een grote impact hebben op uw dagelijkse leven. Het kan zijn dat u gesprekken en gezelschappen gaat mijden, dat er moeilijkheden ontstaan in uw werk-, studie- of verenigingsleven. Het gehoorverlies kan zodanig ernstig zijn dat zelfs de krachtigste hoorapparaten niet meer volstaan. Dan is het misschien wel tijd voor een andere oplossing: een cochleair implantaat, afgekort CI.

CI is een bewezen hulpmiddel en wordt in Nederland al 25 jaar geimplanteerd in academische ziekenhuizen. CI is geschikt voor alle leeftijden. Het is belangrijk om hierover de juiste informatie en passend advies te ontvangen.

Voorlichtingsbijeenkomst Zevenbergen Wilt u meer weten over de mogelijke oplossingen als hoorapparaten alleen niet meer volstaan? Dan bent u van harte uitgenodigd voor een voorlichtingsbijeenkomst op woensdag 1 juni van 19:00 tot 21:00 uur, bij Zweers Hoortoestellen, aan de Markt 14 in Zevenbergen. Op locatie zijn ringleiding, schrijftolk, koffie en thee aanwezig. De bijeenkomst bestaat uit een brede, neutrale voorlichting. U wordt verwelkomd door één of meer ervaringsdeskundigen die een CI dragen, gespecialiseerde audiciën van Zweers Hoortoestellen en een expert van Cochlear. De ervaringsdeskundigen vertellen over hun leven met CI, waar u terecht kunt voor onderzoek en advies en wat kunt u verwachten. Verder is er volop ruimte om uw vragen te stellen en ervaringen te delen met andere aanwezigen. Aan deze voorlichtingsbijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden Aanmelding is noodzakelijk vanwege een beperkt aantal plaatsen. Uiteraard mag u iemand meenemen. Voor aanmelding en vragen kunt u contact opnemen met Aida Tursic, Cochlear audiology specialist, telefoonnummer: 06 27 34 71 87, mail: atursic@cochlear.com.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief