Afbeelding

Indumij collega Pim Cuelenaere geselecteerd door Renault Nederland

Bedrijvig Nieuws

 

Pim Cuelenaere, accountmanager zakelijke markt bij Renault Dealer Auto Indumij is onlangs door importeur Renault Nederland geselecteerd om als één van de zakelijke specialisten aanwezig te zijn op de BedrijfsautoRAI. Van 20 t/m 24 oktober zal Pim op de Renault & Dacia stand in de RAI zijn te vinden.

Wij zijn best trots dat wij vanuit ons bedrijf een collega mogen afvaardigen voor de BedrijfautoRAI, vertelt Vincent de Klerk, verkoopleider van één van de vestigingen van Auto Indumij. Om hiervoor in aanmerking te komen moet je niet alleen beschikken over zeer uitgebreide productkennis op het gebied van Renault & Dacia bedrijfswagens  maar ook gespecialiseerd  zijn in de verschillende leasing- en financieringsvormen. Pim Cuelenaere is al vele jaren binnen Auto Indumij als accountmanager werkzaam en heeft alle kennis in huis om de zakelijke koper een goed advies te kunnen geven. Hij kijkt er dan ook naar uit om 5 dagen lang zijn kennis  op de BedrijfswagenRAI  in te kunnen zetten.

Al onze bedrijfswagens handig bij elkaar

Bezoek de stand van Renault & Dacia volgende week op de BedrijfsautoRAI en maak kennis met de zuinige Kangoo Express, de robuuste Trafic en de ruime Master. Ook de economische Dacia Dokker is in verschillende uitvoeringen te bekijken en Dacia presenteert  de bedrijfswagenvariant van Duster. De BedrijfsautoRAI is een uitstekende gelegenheid om een nieuwe bedrijfsauto aan te schaffen. Pim Cuelenaere is iedere dag op de Renault & Dacia stand aanwezig. Bij hem kunt u terecht voor een goed advies en een extra aantrekkelijk  RAI aanbod. Meer weten? Kom langs op de BedrijfsautoRAI  van 20 t/m 24 oktober. Pim Cuelenaere ontvangt u graag. Kijk voor meer informatie op www.renault-indumij.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief