Afbeelding

Samenwerking Media Markt en uitgeverij groot succes

Bedrijvig Nieuws

BERGEN OP ZOOM - Door een lezersactie van de Bode, gecombineerd met de Media Markt in Bergen op Zoom, kreeg Yvette van Delft het aankoopbedrag van haar wasmachine terug. Om te vieren dat de elektronicawinkel 8 jaar is gevestigd in Bergen op Zoom mochten lezers van de Bode de bon van hun aankoop inleveren en maakten zodoende kans om het bedrag op de bon terug te winnen. Daarnaast had de Media Markt twee andere prijzen te vergeven van andere acties.

DOOR MERIJN SITSEN

Door de samenwerking tussen Uitgeverij De Bode en de Media Markt waren er veel inzendingen binnengekomen voor de lezersactie. Het pakte voor Yvette van Delft erg mooi uit; het aankoopbedrag van haar wasmachine ontving ze als lezer van de Bode retour van de Media Markt. “Hij was net stuk gegaan en dat is altijd vervelend zulke dingen. Het berichtje dat ik het aankoopbedrag terugkreeg was dus erg positief”, aldus de prijswinnaar. Ze geeft aan dat ze heel blij was toen ze het bericht kreeg juist omdat ze eigenlijk nooit wat wint. Ze ontving het bedrag van 366 euro terug voor een Samsung wasmachine die ze in de winkel heeft gekocht. Ze had voor de bewuste machine gekozen omdat het met een A triple plus label erg energiezuinig is. Daarnaast beschikt de betreffende machine over Eco Bubble en draait hij 1400 toeren. Van Delft geeft aan dat ze graag in de elektronicazaak winkelt. “Alles dat elektrisch is, kopen we bij de Media Markt. We kiezen voor deze winkel door het uitgebreide assortiment en de prima service. De verkopers weten waar ze het over hebben”, geeft de prijswinnares aan.

Mariokarttoernooi Daarnaast werd ook de prijs uitgereikt aan de winnaar van de Mario-Kart 8 competitie. De winnaar van dit toernooi zou een splinternieuwe Nintendo 3DS cadeau krijgen. Uiteindelijk wist Floris Wielard van 14 jaar de beste tijd neer te zetten. Hij omschrijft zichzelf als iemand die graag games speelt en ook regelmatig games koopt. “Ik heb wel een paar keer meegedaan om de beste tijd te halen. Gelukkig is dit uiteindelijk gelukt met deze mooie prijs als resultaat”, zegt Wielard. Ook Jeffrey van Etten viel in de prijzen. Hij kreeg het spel Mario Kart 8 mee naar huis omdat hij een Twitterbericht van de Media Markt had ge-retweet.

Prijzen De prijzen worden in de Media Markt uitgereikt door Krista Le Clercq, de management assistente marketing/P&O van het bedrijf. “We zitten dit jaar al ruim acht jaar in Bergen op Zoom. Naast de lage prijs die we onze klanten altijd bieden, wilde we deze mijlpaal niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom hebben we deze leuke acties bedacht voor onze klanten”, besluit Le Clercq.

Media Markt Burgemeester van Hasseltstraat 3, 4611 BG Bergen op Zoom

Van links naar rechts Krista Le Clercq met prijswinnaars Jeffrey van Etten, Yvette van Delft en Floris Wilard. FOTO MERIJNSITSEN.NL



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief