Winst voor SC Welberg

algemeen

WELBERG - Dit weekend stond de wedstrijd FC Moerstraten-SC Welberg op het programma. FC Moerstraten staat weliswaar 10e in de competitie, maar was na een overwinning vorige week op Raamsdonk erop gebrand om ook tegen SC Welberg een goed resultaat neer te zetten.

Het begin van de wedstrijd laat een aantal kansen zien voor SC Welberg, ondermeer uit de vrije trappen van Erik van Minderhout. Dan in de 32e minuut de 1e treffer van de dag. Lars Bogers speelt op Mitch Krens die de 0-1 binnentikt. Ook daarna blijven er kansen komen voor SC Welberg, maar met name de keeper van Moerstraten staat enkele malen de 0-2 in de weg. Dan vlak voor rust valt toch de 0-2. Mooie combinatie tussen Lars Bogers en Erik van Minderhout, die het 2e doelpunt op het bord zet. Na de rust gaat Welberg door en Mitch Krens laat een mooie omhaal zien die maar net over het doel verdwijnt. Even later een combinatie tussen Erik van Minderhout en Mitch Krens, die Tom Mulders bedient en de 0-3 is een feit. Dan na een halfuur in de tweede helft volgt een hoekschop van Martijn Hagens. Tom Mulders is attent en knalt de 0-4 binnen.

Er volgen nog een paar kansen voor Welberg, maar het blijft bij 0-4 en hiermee handhaaft SC Welberg zich aan kop in de 5e klasse.