Kruytenburg Fair te Poortvliet

algemeen

POORTVLIET - Zaterdag 21 juni vindt op Landschapscamping Kruytenburg de Kruytenburg Fair plaats van 10.30 tot 17.00 uur, Kruytenburgseweg 4 te Poortvliet.

Voor de eeterij staan er kramen met keramiek, leren tassen en armbanden, producten van natuurlijke materialen, mozaïek en kralen. Er is een gevarieerd aanbod van sieraden , prachtige objecten van afvalhout, vilt, hooked, meubeltjes, boeken, en veel meer. Verder kunt u kleuradvies opvragen, wat past er bij u, en kinderen kunnen zich laten schminken. Op de Fair hebben we dit jaar ook heerlijke producten zoals jam, honing, meel, wijn, babbelaars en mediterrane specialiteiten. Er worden miniworkshops gehouden, zeker leuk voor kinderen! U kunt aansluiten bij een rondleiding door de kruidentuin. In de middag, om 12.30 uur en 15.00 uur is er een optreden van het popkoor Voix! En u heeft kans op een leuke prijs bij onze tombola. Op het heerlijk ruime terras kunt u genieten van een drankje met dit jaar heerlijke zoete of hartige High Tea hapjes.

Kortom een gevarieerd programma dit jaar! Meer informatie: 06-12892530, facebook pagina https://www.facebook.com/kruytenburgfair of www.kruytenburg.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief