Kerstconcert van Semper Crescendo

Door: Janny Mathijssen algemeen

NIEUW-VOSSEMEER - Kerst staat weer voor de deur en dat betekent dat er ook weer een kerstconcert aan zit te komen! Op dinsdagavond 19 december geeft Semper Crescendo weer een sfeervol concert in de Joannes de Doperkerk in Nieuw-Vossemeer.

Iedereen is van harte uitgenodigd om vanaf 20.00 uur te komen luisteren. De harmonie zal stukken spelen waardoor je spontaan zin krijgt om een kerstfilm te kijken, zoals the Polar Express. Ook de traditionele kerstliedjes ontbreken dit jaar niet. Ze spelen liedjes als 'stille nacht' samen met Martine Westenbroek, die de zang voor haar rekening neemt. Iedereen die op het Vosmeers Spektakel was, zal weten dat succes gegarandeerd is met deze samenwerking! Zing je mee?
Verder zal het leerlingenorkest 'semper kids' komen spelen. De leerlingen staan te popelen om je kerstliedjes als all i want for Christmas en White Christmas te laten horen.
Nieuw is een andere bijzondere samenwerking. Welke dat is, dat verklappen we nog niet. Nieuwsgierig geworden? Volg ze dan op Facebook of kom gewoon gezellig luisteren.
Ook dit jaar is er een geldinzameling. De opbrengst hiervan gaat naar het Brandwondencentrum van het Maasstadziekenhuis in Rotterdam. Daar bouwen ze aan een kindvriendelijke verbandwisselkamer en alle financiële steun is daarbij van harte welkom!
Heb je zin in een gezellige avond vol muziek, zang en dans? Je bent van harte uitgenodigd. Het concert is helemaal gratis. De avond zal traditiegetrouw eindigen bij de Vossenburcht, maar nu in een nieuw jasje; Op het plein (bij goed weer) zal een heuse kerstmarktsfeer zijn. Het kerstbrood, de glühwein en de chocomelk zijn natuurlijk gebleven. Zien de leden van Semper Crescendo je op 19 december? [l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief