Foto: Addo Sprangers

Zestien bekeuringen bij grootschalige controle in Tholen en Steenbergen

Door: Mura Kuijpers Actueel

THOLEN/STEENBERGEN - Bij een controle op verschillende plekken in Tholen en Steenbergen heeft de politie dinsdag in totaal zestien bekeuringen uitgeschreven. De controles werden gehouden naar aanleiding van diverse reacties van inwoners op social media.

De boetes werden uitgedeeld voor onder andere niet handsfree bellen, het niet dragen van de autogordel, rijden zonder rijbewijs en het rijden zonder kentekenplaat van een aanhangwagen. Ook kregen anderen een bekeuring voor het rijden zonder verzekering, parkeren terwijl de blauwe schijf is verlopen en het parkeren op laad- en losplaatsen.

 

UPDATE: Vanmiddag, dinsdag 17 april 2018, hebben wij controles op diverse locaties uitgevoerd n.a.v. uw reacties op Facebook, Twitter en Instagram. Dank voor uw reacties! In totaal zijn er deze middag 16 bekeuringen geschreven voor o.a. niet handsfree bellen, niet dragen autogordel, rijden zonder rijbewijs, rijden zonder kentekenplaat aanhangwagen, rijden zonder verzekering, parkeren terwijl blauwe schijf is verlopen, parkeren op laad en los plaats. Helaas hebben we niet alle locaties kunnen controleren. Wij zullen de locaties waar mogelijk meenemen tijdens onze surveillance. ------------------------------------------------------------------------- Morgenmiddag, dinsdag 17 april 2018, gaan wij extra aandacht geven aan de wijken van de gemeente Tholen en Steenbergen. Tijdens deze middag hebben wij ook tijd en ruimte om verzoeken vanuit de wijken uit te voeren. Wat kan de politie doen in uw wijk? Waar zou u als wijkbewoner graag aandacht voor willen? Laat het ons weten. Zet u verzoek onder dit bericht of op Facebook of stuur het via Twitter of Twitter direct mail naar de wijkagenten van Tholen en Steenbergen.

Een bericht gedeeld door Wijkagenten_Tholen_Steenbergen (@wijkagenten_tholen_steenbergen) op



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief