Afbeelding

Vijfhonderd steunbetuigingen voor Goof

Door: Marijn Riemens algemeen

DINTELOORD - De 55-jarige Goof Feijtel uit Dinteloord, die in de nacht van zaterdag 21 op zondag 22 april werd aangereden, heeft tijdens zijn verblijf in het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam vijfhonderd kaarten ontvangen. 

Carlo Baas, inwoner van Dinteloord, startte vlak na Goof's ongeluk een kaartenactie. "Heel het dorp weet wie Goof is en dat hij altijd vrolijk op zijn fiets door het dorp rijd", stelde hij. "Wat zou het dan juist nu een mooi gebaar dat zo veel mogelijk mensen hem een kaart gaan sturen dat we aan hem denken en dat hij zo snel mogelijk hersteld." Aan die oproep is massaal gehoor gegeven. Zowel inwoners uit Dinteloord als bewoners van de andere kernen uit de gemeente schreven Goof een kaartje. Wendy Botermans laat via Facebook weten dat de vele kaarten Goof erg goed hebben gedaan. 

Dwarslaesie

''Goof heeft een dwarslaesie waardoor zijn rechterkant verlamd is. Hij zal dan ook niet meer kunnen lopen'', laat Wendy weten. Afgelopen week is Goof vanuit Rotterdam naar het Bravis ziekenhuis in Bergen op Zoom gebracht. Mensen die hem sterkte willen wensen kunnen een kaartje sturen naar het volgende adres:

Bravis ziekenhuis
afd. 2E. kamer 6
tav Goof Feijtel
Boerhaaveplein 1
4624 VT Bergen op Zoom



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief