Afbeelding
Foto: Archief de Bode

Klopjacht na brutale inbraken tijdens uitvaart

Door: Vera de Geus 112 Meldingen

STEENBERGEN - De politie is dringend op zoek naar getuigen van maar liefst drie inbraken op dinsdagmiddag 3 september in Tholen en Steenbergen. Die middag vond de uitvaart van een overleden vrouw uit Tholen plaats. Ondertussen werd ingebroken in onder andere haar woonwagen.

De verdachten sloegen eerst toe in de woonwagen van de overleden vrouw. Het gaat om twee verdachten die even later ook inbraken in een andere woonwagen in Tholen. Diezelfde middag, terwijl de uitvaart plaatsvond, gingen de daders door naar een woning in Steenbergen. Ook daar woont familie van de overleden vrouw.

Tijdens die inbraak werden de daders op heterdaad betrapt. Tijdens een klopjacht in Steenbergen werd uiteindelijk een 49-jarige man uit Roosendaal opgepakt. De tweede verdachte is spoorloos, want hij werd niet gevonden ondanks inzet van meerdere politie-eenheden, een politiehond en een helikopter.

Om die reden zoekt de politie getuigen die iets hebben gezien of gehoord. Zij kunnen contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief