Afbeelding
Foto: CreativeCommons

Politie pakt twee verdachten voor vernielen van auto's op

Door: Peter Houtepen Politie

STEENBERGEN  - De politie heeft maandagavond op de Lindenburghlaan in Steenbergen twee mannen aangehouden na een reeks vernielingen aan auto's. De politie sluit niet uit dat nog meer mensen benadeeld zijn.

Een man zag dat twee personen in de buurt van het Hof van Nassau een auto vernielden en belde de politie. Een agent die toevallig in de buurt reed wist het tweetal aan te houden. Het gaat om mannen in de leeftijd van 29 en 34 jaar, hun woonplaatsen zijn (nog) niet bekend.

Eerder hadden zich al vier benadeelden bij de politie gemeld. Bij hen waren voornamelijk de banden van de auto's beschadigd. De politie sluit niet uit dat meer auto's in de buurt van het Hof van Nassau zijn vernield. Benadeelden worden verzocht zo snel mogelijk de politie te bellen via 0900-8844 om een afspraak te maken voor een aangifte op het politiebureau in Bergen op Zoom.

Zo'n negen dagen geleden werden in de Kastanjelaan ook diverse auto's vernield. De politie heeft reeds tien aangiften opgenomen en onderzoekt momenteel of deze vernielingen met de recente reeks te maken heeft.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief