De Dintelse Gorzen.
De Dintelse Gorzen. (Foto: Natuurmonumenten)

Wandeling bij avondrood in de Dintelse Gorzen

DINTELOORD - Natuurmonumenten houdt op vrijdag 12 juli van 19.30 tot 22.30 uur een wandeling bij avondrood in natuurgebied Dintelse Gorzen.


Tijdens deze avondwandeling genieten de deelnemers van het laatste gezang van de vogels, de weidse vergezichten en de overgang van dag naar nacht.

Gids

De wandeling in de Dintelse Gorzen staat onder leiding van een gids. Samen met deze gids voert de tocht door door dit weelderige, gevarieerde buitendijkse natuurgebied. De gids vertelt de deelnemers tijdens het wandelen over de Dintelse Gorzen en de planten en dieren die hier leven. De weidse vergezichten zorgen er voor dat er geen moment van verveling zal ontstaan.

Verrekijker

Het is wel raadzaam, aldus een tip van de boswachter, om stevige schoenen en laarzen aan te trekken. Ook luidt het advies om een verrekijker mee te nemen. De wandeling zelf is een stevige, want die gaat ongeveer drie uur duren. De start vindt plaats vanaf de parkeerplaats van de Dintelse Gorzen aan de Vlietdijk (2-4) in Dinteloord. Liefhebbers kunnen eventueel vooraf een hapje eten en een drankje doen bij het naastgelegen restaurant Benedensas.

Inschrijven

Inschrijven is verplicht en kan via de website: www.natuurmonumenten.nl/dintelse-gorzen

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES