Foto: Gemeente Steenbergen

Burgemeester neemt petje diep af voor rennertjes en vrijwilligers van Kleine Tour

STEENBERGEN - Alle vrijwilligers van de Kleine Tour hebben zaterdag uit handen van burgemeester Ruud van den Belt een speciale, blijvende herinnering ontvangen aan de vijftigste editie van de jeugdwielerronde. "Als dank en waardering, namens het gemeentebestuur én heel onze gemeenschap, voor jullie geweldige inzet om dit unieke evenement elk jaar weer mogelijk te maken."


De burgemeester nam zijn petje diep af voor zowel de rennertjes als de vrijwilligers. Dit laatste onderstreepte hij door de motorrijder/verkeersregelaar op het podium te roepen, die op de slotdag van de jubileumronde werd belaagd. "De Kleine Tour laat zich gelukkig door niets of niemand tegenhouden", aldus Van den Belt. De betreffende medewerker kreeg vervolgens een staande ovatie van het publiek bij de prijsuitreiking op de Markt.

Bij het afsluitende buffet voor de vrijwilligers en ploegleiders reikte de burgemeester aan hen allemaal het speciale aandenken uit: een glassculptuur met daarin verwerkt het jubileumlogo van de vijftigste Kleine Tour.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES