Jong en oud druk bezig aan de wagen.
Jong en oud druk bezig aan de wagen. Foto: nvt

Open Dag en feestavond BC de Vlaojestáámpers

Sport en vereniging

WELBERG - Zaterdag 18 januari is het de jaarlijkse Open Dag en feestavond, waarin wij ons nieuwe elftal gaan presenteren. Ze staan al in de startblokken en zijn helemaal afgetraind. Op de feestavond zullen diverse dweilbandjes uit de regio komen spelen. Tussen de bandjes door muziek van Dj Peer. De aanvang van de avond is 20.30 en de sluiting zal om 1.30 zijn. De locatie is Hoogstraat 25 te Welberg.


De jaarlijkse open dag voor de basisscholen is op vrijdag 17 januari. Er zijn verschillende scholen uitgenodigd uit gemeente Steenbergen om een kijkje te nemen bij de nieuwe creatie. Want wie weet zit hier onze nieuwe sport held wel tussen!

Optochten
Dit jaar rijden wij mee in de optochten van: Tullepetaonestad, Altere en 't Krabbegat. Wat voor ons natuurlijk een nieuwe uitdaging is. Wij als bouwers hebben veel zin in deze uitdaging, om voor zo'n groot publiek te gaan rijden. Dat we tussen de Bergse collega’s rijden, waar we ons altijd al aan proberen te meten, maakt onze motivatie alleen maar groter. We rijden natuurlijk ook al een aantal jaar in Altere mee met de A-wagens. Dit zijn dezelfde wagens als die ook in Bergen om Zoom rijden. Een groot verschil met de Bergse bouwclubs is er ook: wij gebruiken heel andere materialen voor onze wagen: piepschuim en papier-maché. Onze stijl van bouwen kennen ze nog niet in Bergen op Zoom. Dit zal dus vernieuwend uit de hoek gaan komen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief