Alle brandweerjubilarissen in gezelschap van Burgemeester Van den Belt.
Alle brandweerjubilarissen in gezelschap van Burgemeester Van den Belt. Foto: M. Oerlemans-Laane

Brandweermannen -en vrouwen gehuldigd en gedecoreerd

Sport en vereniging

STEENBERGEN - Op zaterdag 11 januari jl kwamen alle brandweervrijwilligers uit Dinteloord, Kruisland, Nieuw-Vossemeer en Steenbergen tezamen voor de jaarlijkse officiële brandweeravond. Clustercommandant Berrie de Groot hield een welkomsttoespraak. Daarna werd aandacht geschonken aan alle in- en uitdiensttreders, diploma’s, bevorderingen en jubilarissen.

In dienst: Nick van der Velde (Nieuw-Vossemeer), Paul van der Heijden (Steenbergen), Niels Torreman (Steenbergen) en Jasper van Bockel (Dinteloord)

Uit dienst: Jack Jacobs (Kruisland), Angelique Schreurs (Nieuw-Vossemeer), Richie Grootenboer (Nieuw-Vossemeer), Patrick van Delft (Dinteloord), Ton Bolders (Steenbergen), Arjan van de Merbel (Dinteloord).

Huldigingen

De volgende jubilarissen werden gehuldigd en in de bloemetjes gezet:

10 jaar: Angelo Reuvers (Dinteloord), Corné van Kaam (Steenbergen), René Hartman (Dinteloord), Leo Holierhoek (Steenbergen), Linda Ligtenberg (Steenbergen).

12,5 jaar: Ricardo Faasse (Steenbergen), Danker Kouwen (Steenbergen), Eric Stange (Steenbergen)

15 jaar: Frank van den Bosch (Nieuw-Vossemeer), Frank van den Bosch (Kruisland), Pieter van den Hil (Dinteloord)

20 jaar: Lauran de Groen (Kruisland)

25 jaar: Hans Koens (Kruisland), Niek Wagemakers (Steenbergen)

40 jaar: Ton Bolders (Steenbergen).

Na het huldigen van de jubilarissen, kreeg Burgemeester Van den Belt het woord. Hij dankte hierin alle brandweermensen voor hun 24/7 inzet voor de veiligheid van de gemeente en hij sprak zijn waardering naar hen uit. Na zijn toespraak ging de burgemeester over tot het uitreiken van 16 Koninklijke Onderscheidingen aan brandweermensen die 20 jaar of langer brandweervrijwilliger zijn. Na afloop van het officiële gedeelte, volgde er een informeel gezellig samenzijn.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief