Woonlocatie Dinteloord houdt 21 maart een open dag.
Woonlocatie Dinteloord houdt 21 maart een open dag. Monique Elst Fotografie

Open dag op SDW woonlocatie Dinteloord

Sport en vereniging

DINTELOORD - Zaterdag 21 maart organiseert SDW woonlocatie Dinteloord een open dag. Iedereen die kennis wil maken met de woonlocatie en de bewoners is tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom. SDW ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand.

Tijdens de open dag op 21 maart kun je om 11.00 en 14.00 uur deelnemen aan een rondleiding door de locatie. Daarnaast kun je demonstraties bijwonen van de hulpmiddelen die op de woonlocatie ingezet worden en is er alle ruimte om vragen te stellen over de woonlocatie en de ondersteuning van SDW. Voor kinderen is een kinderhoekje ingericht waar zij zich kunnen vermaken met het versieren van cakejes en een ballonnen-clown.

Woonlocatie Dinteloord is gevestigd aan de Prinses Irenestraat 1 in Dinteloord. De woonlocatie biedt groepswonen aan waarbij in een groep vier bewoners gezamenlijk een woonkamer en keuken delen en iedere bewoner een eigen kamer met badkamer heeft. Daarnaast telt de locatie 13 appartementen voor bewoners die zelfstandiger kunnen wonen, maar voor wie wel begeleiding in de directe omgeving gewenst is. In totaal wonen 25 mensen met een verstandelijke beperking in woonlocatie Dinteloord.

Over SDW

SDW ondersteunt kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. Zij willen hun zelfstandigheid en talenten ontwikkelen en de vrijwilligers en professionals van SDW ondersteunen daarbij. Zodat deze kwetsbare burgers kunnen leven zoals zij willen en mee kunnen doen. Heeft u vragen over de ondersteuning van SDW, kijk dan eens op www.sdw.nl of neem contact op met SDW Startpunt: startpunt@sdwzorg.nl of telefoon 088-259 3010.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief