Foto:

Coronavirus eist dertiende leven in Steenbergen

STEENBERGEN - Het aantal sterfgevallen als gevolg van het coronavirus is in de gemeente Steenbergen gestegen naar 13 personen. Dat blijkt uit de cijfers die het Rijksinstituut voor Gezondheid en Milieu (RIVM) dinsdagmiddag heeft gepubliceerd. 


Uit de cijfers blijkt verder dat tot dusver 82 mensen uit de gemeente Steenbergen positief getest zijn op het coronavirus; 13 van hen zijn opgenomen (geweest) in het ziekenhuis. 

Landelijk zijn er nu bijna 43.000 personen positief getest op het virus. Het aantal overleden personen aan de ziekte bedraagt nu 5.510. Dat is een stijging van 54 ten opzichte van maandag. 

Het RIVM wijst er op dat het werkelijke aantal besmettingen met het coronavirus hoger ligt. Dat komt omdat niet iedereen met een mogelijke besmetting getest wordt. 

In West-Brabant kent de gemeente Breda de meeste sterfgevallen door het coronavirus: 61. Daarna volgt Etten-Leur met 29, Roosendaal met 19, Steenbergen met 13, Zundert met 10, Bergen op Zoom en Rucphen met ieder 9, Moerdijk met 8, Woensdrecht met 7 en Halderberge tot slot met 6 overleden personen.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief