Afbeelding
Archieffoto: Claudia Koole

Steun je lokale voetbalvereniging in Steenbergen met de online voetbalquiz

Door: Peter Houtepen Algemeen

STEENBERGEN - Weet jij alles over voetbal en heb je tegelijkertijd wel wat over voor jouw favoriete lokale voetbalvereniging? Vorm met andere kenners een team en doe dan mee aan de online voetbalquiz van SportparkUitje.nl., een initiatief van de uit Steenbergen afkomstige Martijn Hagens. 

De maand juni had met de afsluitende activiteiten bij de amateurverenigingen en het EK voetbal de apotheose van het voetbalseizoen moeten zijn, maar we weten intussen allemaal wel waarom dit niet het geval is. In normale omstandigheden had dit naast veel gezelligheid, ook de nodige inkomsten opgeleverd voor de verenigingen. Inkomsten die nu misgelopen worden.

Het bracht SportparkUitje.nl op het idee om ter compensatie van de afgelaste activiteiten een digitale voetbalquiz te organiseren, waarmee één van de de lokale verenigingen, V.V. Steenbergen, SC Welberg, SC Kruisland, V.V. NVS, V.V. Prinsenland, gesteund kan worden. 

Uitleg

Teams kunnen meespelen op 5 of 12 juni, aanvang 20.00 uur. Kies een datum, bepaal het bedrag waarmee je jouw club wil steunen (het minimumbedrag is 15 euro), en de vereniging aan wie je dit bedrag wil doneren. In de week voorafgaand aan de opgegeven datum krijgt de captain van het team een e-mail met daarin de link voor de online quiz. Hierin staat ook de verdere uitleg van de quiz, die volledig bestaat uit voetbalvragen. Van het Nederlands voetbal, tot de buitenlandse competities, de EK's, de WK's et cetera. 

Rechtstreeks

Van de 15 euro gaat 11 euro rechtstreeks naar de vereniging. De andere 4 euro zijn voor het organiseren van de quiz. Alles wat meer wordt ingelegd gaat rechtstreeks naar de vereniging. Meer inleggen dan 15 euro mag natuurlijk ook, de verenigingen zullen daar blij mee zijn. Bijvoorbeeld: je bent met 5 personen en iedereen legt 5 euro in. Dat is dan 25 euro, waarvan 21 euro rechtstreeks naar de favoriete vereniging van het team gaat.

Ga naar deze link om je op te geven. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief