Jeroen Weerdenburg.
Jeroen Weerdenburg. Foto: CDA Steenbergen

CDA-fractie vraagt aandacht voor Couveringe Park

Door: Peter Houtepen Algemeen

STEENBERGEN - Fractievoorzitter Jeroen Weerdenburg heeft namens de CDA-fractie Steenbergen vragen gesteld aan het college van burgemeester en wethouders met betrekking tot de ontwikkelingen in het Couveringe Park in Steenbergen. 

Een aantal bewoners klagen over de inrichting en de veiligheid van deze nieuwe woonwijk, aldus Weerdenburg. Volgens de fractievoorzitter was toegezegd dat er een fatsoenlijke speelplaats voor de kinderen in de wijk zou komen. "Er zijn diverse contactmomenten geweest tussen de gemeente en bewoners. Helaas voelen zij zich niet gehoord." Weerdenburg dringt het college er op aan spoedig te contact te zoeken met de bewoners zodat op korte termijn verbeteringen worden aangebracht. 

Verder ligt aan de achterzijde van de woonwijk, gelegen aan de Spindel, een terrein vol met bouwafval et cetera en liggen de bouwhekken al diverse maanden omver. "Hier gebeurt thans niets mee, maar het leidt wel tot gevaarlijke situaties nu kinderen daar gaan spelen." Het CDA vraagt het college om er voor te zorgen, wellicht in overleg met de aannemer, dat de hekken weer staan waar ze moeten staan en dat de veiligheid op deze plek gewaarborgd blijft.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief