Afbeelding

Twee taartjes voor elke geslaagde in Steenbergen

Door: Peter Houtepen Algemeen

STEENBERGEN - Wethouder Esther Prent van onderwijs heeft donderdag voor het gemeentehuis de Nederlandse vlag met schooltas gehesen voor alle geslaagde scholieren in de gemeente Steenbergen. Alle geslaagden kunnen op kosten van de gemeente Steenbergen twee gebakjes ophalen bij de plaatselijke bakkers. 

"Als je geslaagd bent hoor je natuurlijk een feestje te geven", vertelt Prent. "Je had waarschijnlijk gehoopt op hele grote feesten met vrienden en vriendinnen. Dat is dit jaar ietsjes anders. Maar bij een feest hoort taart, dus ga naar de bakker en haal je taartje op", zo spreekt ze op een filmpje de geslaagden toe. 

Bewijs

De gebakjes kunnen de leerlingen uitzoeken bij een van de bakkers in de gemeente Steenbergen. Voorwaarde is dat je in de gemeente woont. Op vertoon van een bewijs dat je bent geslaagd (een bericht van school of je diploma) kun je tot en met 31 eind juli twee gebakjes scoren bij een van de volgende bakkers:

-Dinteloord > Bakhuys, Keurslager Littooij

-Kruisland > Coop

-Nieuw-Vossemeer > Spar

-Steenbergen > Bakhuys, Bakkerij van Hees, Croissanterie Jerome

-Welberg >Van Broekhoven

De medewerker van de bakker noteert je voor- en achternaam en de kern waarin je woont. Je laat een bewijs zien van dat je geslaagd bent (een bericht van school of een diploma). De geslaagde dient zelf de gebakjes op te halen.

De bakkers informeren de gemeente welke geslaagden van deze actie gebruik hebben gemaakt. Je kunt dus niet bij meerdere bakkers terecht voor deze actie.

Zie hieronder het filmpje van wethouder Esther Prent:




Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief