Foto: Pixabay

Gemeente Steenbergen trakteert geslaagde scholieren op gebak

STEENBERGEN - Heb jij dit jaar het middelbaar onderwijs succesvol afgerond met een diploma? De Gemeente Steenbergen heeft dan een leuke verrassing voor jou in petto: ze trakteert op gebak.


Geslaagden kunnen twee gebakjes uitzoeken bij een van de bakkers in de gemeente Steenbergen. Voorwaarde is dat je woonachtig bent in de gemeente Steenbergen of dat je bent geslaagd op 't Ravelijn in Steenbergen

Bewijs

Op vertoon van een bewijs dat je bent geslaagd (een bericht van school of je diploma) kun je tot en met eind juli 2020 twee gebakjes scoren bij een van de volgende bakkers: Bakhuys of Keurslagerij Littooij (Dinteloord), Coop (Kruisland), Spar (Nieuw-Vossemeer), Bakhuys, Bakkerij van Hees of Croissanterie Jerome (Steenbergen) en Van Broekhoven (Welberg). De medewerker van de bakker noteert je voor- en achternaam en de kern waarin je woont. Je laat een bewijs zien van dat je geslaagd bent (een bericht van school of een diploma), waarna je twee gebakjes mag uitzoeken. De geslaagde moet de gebakjes zelf komen ophalen. De bakkers informeren de Gemeente Steenbergen welke geslaagden van deze actie gebruik hebben gemaakt. Je kunt dus niet bij meerdere bakkers terecht voor deze actie. De actie loopt tot en met 31 juli 2020. Voor vragen over deze actie kun je een berichtje sturen naar communicatie@gemeente-steenbergen.nl.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES