Foto: SOB

Webinar voor mantelzorgers van naasten met psychische kwetsbaarheid

STEENBERGEN - Mantelzorg Brabantse Wal houdt op dinsdag 30 juni van 19.00 uur tot 20.00 uur een webinar: ‘In balans blijven voor mantelzorgers van naasten met een psychische kwetsbaarheid’. Deze wordt verzorgd door  Ingrid Schoen, auteur en psychosociaal verpleegkundige (POH-GGZ).


Mensen die een naaste verzorgen die psychisch kwetsbaar is, zien zichzelf vaak niet als mantelzorger. Laat staan dat mensen in hun omgeving ze zo zien. De mentale belasting wordt nogal eens onderschat. Helemaal omdat deze mantelzorgers hun verhaal vaak niet durven te delen. Mantelzorg Brabantse Wal wil er binnen de gemeenten Woensdrecht, Bergen op Zoom en Steenbergen voor zorgen dat deze mantelzorgers meer erkenning krijgen, dat het zorgen voor mensen met psychische kwetsbaarheid bespreekbaar wordt en dat vooroordelen verminderen.

Aanmelden

Wie wil meedoen kan zich opgeven door een e-mail te sturen naar aanmelden@mantelzorgboz.nl onder vermelding van naam en woonplaats. Na de aanmelding ontvangt u een link en uitleg over de deelname.  

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES