Afbeelding
Foto: Zonnebloem

Vrijwilligers van harte welkom bij Zonnebloem Steenbergen/Welberg

Door: Peter Houtepen Algemeen

STEENBERGEN - Bij de Zonnebloem Steenbergen/Welberg zet een gezellige groep vrijwilligers zich in voor mensen meteen lichamelijke beperking vanaf 18 jaar. In de afdeling gaat bijzondere aandacht uit naar mensen die zich eenzaam voelen. Zij vormen naast de traditionele doelgroep met een lichamelijke beperking een tweede doelgroep.

De afgelopen tijd hebben de activiteiten door corona stilgelegen, maar dat wordt momenteel zoveel mogelijk weer opgepakt. De afdeling gaat bij mensen op bezoek, maar organiseert ook nog eens vele leuke activiteiten per jaar. Denk aan een muzikale bingo, een stamppottenbuffet, een barbecue, een Sinterklaasviering, een theateruitvoering, een quiz- of filmmiddag, en natuurlijk het jaarlijkse uitje, bijvoorbeeld een boot- of bustocht naar de Keukenhof.

De afdeling telt momenteel 34 vrijwilligers die ingezet worden voor zo'n 115 gasten. Wie deze deelnemers ook een warm gevoel wil bezorgen, kan contact opnemen secretaris Ger Lodder op telefoonnummer 0167-562179 of per mail: zonnebloemstb.welb@gmail.com



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief