NVS maakt start met renovatie sportpark
Jonge hardwerkende NVS'ers.
Jonge hardwerkende NVS'ers. (Foto: Wouter Tielemans)

NVS maakt start met renovatie sportpark

NIEUW-VOSSEMEER - Met de start van de schoolvakantie begon voor een aantal NVS-vrijwilligers ook het zwoegen rondom kantine ’t Kotje.


Dat is niet zonder reden, want al jarenlang is de wens van veel leden dat er een nieuw terras komt. Met de promotie van het eerste elftal naar de vierde klasse vond het bestuur van NVS het nu dan toch echt het ideale moment om dit eens te verwezenlijken.

Bestrating

Gelijktijdig wordt ook de bestrating rondom de kleedkamers meegenomen. Hierin is een grote rol weggelegd voor de onderhoudsploeg. Dat is een groep ervaren vrijwilligers, die normaal gesproken wekelijks al vele hand- en spandiensten verricht op het sportpark. Maar ook veel spelers uit de selectie en lagere elftallen leveren deze weken hun bijdrage.

Opzichters

De 'bouwvakkers' werden afgelopen donderdagavond geïnstrueerd door de opzichters André Brouwers, Reinier de Jong en Cees Jochems. Wouter Tielemans en Jikke de Jong ontfermden zich over de zandstapel en vulden de kruiwagens zodat deze konden worden vervoerd, waarna Jorg de Jong en Mathijs Muit met elkaar voor een juiste verdeling zorgden. 

Betegeling

NVS is zeer tevreden over het zelf genomen initiatief onder haar leden. Op deze manier wordt er gezorgd voor een fris tintje rondom sportpark ‘de Danen’ en blijkt NVS toch heel zelfvoorzienend te zijn. Nadat het terras volledig waterpas is gemaakt, worden de ‘ervaren’ leden van de onderhoudsploeg ingevlogen voor de betegeling. Zij zijn nu nog bezig met renovatie van de JAC-ruimte, binnen. 

Voordat het nieuwe voetbalseizoen begint, is NVS klaar met de renovatie en kunnen leden en bezoekende tegenstanders gaan genieten van het nieuwe terras. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief