Strienestad gaat voor alternatieve viering Elfde van de Elfde
<p>Ambiance tijdens de viering van de Elfde van de Elfde in Strienestad vorig jaar.</p>

Ambiance tijdens de viering van de Elfde van de Elfde in Strienestad vorig jaar.

(Foto: Will Rombouts)

Strienestad gaat voor alternatieve viering Elfde van de Elfde

STEENBERGEN - Naar goed gebruik wordt de Elfde van de Elfde in Strienestad op de dag zelf gevierd, wat normaal gesproken betekent dat alle Bietboeren en Meerminnen op 11 november weer ‘afdweilen’ richting café-zaal Bij-Moeders om met elkaar de start van het nieuwe carnavalsseizoen te vieren. 


Na negen maanden wachten zullen zij ongetwijfeld staan te popelen om erachter te komen wat het nieuwe carnavalsmotto wordt van ’t Gèèfste Plekske aon de Vliet! De huidige situatie laat het echter niet toe om samen in een volle zaal , al dweilend en hossend toe te werken naar de onthulling van het nieuwe motto. Stichting Karnaval Steenbergen laat zich echter niet zomaar uit het veld slaan en is op zoek gegaan naar een leutig alternatief.

Motto

In samenwerking met de SLOS zal er op woensdag 11 november om 19.11 uur een ‘live’-uitzending zijn waarin prins, nar en driemanschap het motto van carnaval 2021 bekend zullen maken. Onder aanvoering van Jan Oorlog zullen de Bietboeren en Meerminnen vervolgens samen met de overige leden van het gevolg, de leuteed afleggen. Wil je niets missen van deze unieke 11-11 viering schakel dan tijdig in op Ziggo kanaal 41 of KPN kanaal 1402. Meer informatie is hier te vinden.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief